Ramowy program szkolenia:
• Przedstawienie wymagań HACCP i dobrych praktyk w zakresie dokumentowania.
• Omówienie diagramu procesów technologicznych obowiązujących w firmie.
• Analiza zagrożeń zgodnie z zweryfikowanym schematem technologicznym.
• Wyznaczanie punktów krytycznych, kontrolnych oraz określenie zasad monitorowania punktów krytycznych.
Cena szkolenia obejmuje:
• materiały szkoleniowe w formie elektronicznej,
• certyfikat/ zaświadczenie w formie elektronicznej.
Termin
11.10.2023
Godzina
09:00 – 16:00
Trener
Jolanta Wójcik
Cena
861 PLN (700 PLN netto)
Forma
Online
Aby wziąć udział w szkoleniu: Audyt HACCP- praktyczne wskazówki i wymagania,
który odbędzie się 22 września o godzinie 09:00 zaloguj się na adres:
https://noblecert.clickmeeting.com/audyt-haccp-praktyczne-wskazowki-i-wymagania
[CLICKWEBINAR api_key=”eudd04a5f664385bbdda3445b5d60a484bca1662d0″ room_id=”7704725″ url=”https://noblecert.clickmeeting.com/audyt-haccp-praktyczne-wskazowki-i-wymagania” name=”Audyt HACCP- praktyczne wskazówki i wymagania” time=”09:00″]